Welkom

Welkom op de site van Duurzaam Diepenveen

Duurzaam Diepenveen is een initiatief van een aantal bewoners in samenwerking met de taakgroep Duurzaamheid van Ons Diepenveen 2020. Samen willen we informeren over duurzame zaken zoals energiebesparing, energieopwekking en andere slimme dingen om Diepenveen duurzamer te maken.

Is duurzaamheid iets voor u?

Wij denken van wel. Veel Diepenveners blijken overtuigd van de noodzaak duurzamer te leven en werken. Maar hoe dat precies moet is voor velen minder duidelijk. Vandaar dat we een handje willen helpen. We doen dat door het verschaffen van goede objectieve informatie en het laten zien van concrete voorbeelden. De basisgedachte is dat duurzame ontwikkeling leidt tot een betere wereld voor ons zelf, onze (klein)kinderen en de wereld om ons heen.

Het plan

We bieden Diepenveners de mogelijkheid om zich te informeren over duurzame zaken zoals: minder verspilling van energie en andere grondstoffen, energieopwekking, gezonde voeding, slimme mobiliteit, beter bouwen, investeren in samenleven, enz.

Activiteiten

Wij organiseren diverse activiteiten. Voorbeelden zijn de energieavond, de open huizen route, de inkoopactie zonnepanelen en  stands op de lentefair, Burendag, enz.

Contact

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Duurzaam Diepenveen? Dat kan via onze nieuwsbrief. Klik hier om in te schrijven. U kunt ook een vraag aan ons stellen via het contactformulier of uw wensen kenbaar maken via het uitgebreide inventarisatieformulier.

Geplaatst op 13 juli 2012, in Algemene info. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: