Goed voedsel

Duurzaam voedselOp zaterdag 21 september presenteerden we tijdens Burendag met enige trots ons nieuwste project Duurzame Voeding. We zijn doeners dus willen we niet verzanden in lange discussies over wat precies duurzaam of biologisch is. Maar we constateren dat meer aandacht voor (de wijze van produceren van) ons voedsel belangrijk is en dat het van dichtbij komt, als het even kan.

Het lijstje in bijgaande folder is een aanzet tot een overzicht van de adressen waar je terecht kunt. Deze lijst is dus zeker niet volledig en zal in de toekomst worden uitgebreid. We hopen met dit project producenten en consumenten te stimuleren meer aandacht te schenken aan verantwoord productie- en koopgedrag.

Folder duurzame voeding

Over Duurzaam Diepenveen

De site van Duurzaam Diepenveen wordt beheerd door Matthijs Tijl.

Geplaatst op 16 september 2013, in Algemene info, Voedsel. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: