Weer een informatieavond Zon Deventer over zonnepanelen op 16 juni 2014

Stichting ZonDeventer, waarmee Duurzaam Diepenveen samenwerkt, organiseert op 16 juni weer een informatieavond over zonnepanelen. Eerdere avonden op 6 februari en 4 maart waren zo druk bezocht dat een extra avond moest worden georganiseerd. ZonDeventer probeert via collectieve acties de condities voor aankoop en installatie van zonnepanelen zo gunstig mogelijk te krijgen.

Datum:                       dinsdag 16 juni 2014
Inloop:                        vanaf 19:30 uur is er koffie
Startprogramma:       19:45 uur
Locatie:                      Ichtuskerk, Holterweg 106 te Deventer

Wanneer u gebruik maakt van de duurzaamheidslening dan kunt u zonder eigen geld en zonder extra kosten panelen aanschaffen. Over 10 jaar zijn ze van u. De provincie Overijssel stelt, onder een aantal voorwaarden, een duurzaamheidslening ter beschikking. De huidige actuele rente hiervoor is 1,7%. Met de  besparing op uw energienota betaald u de (zeer lage) rente en aflossing.  Kijk op de website van ZonDeventer voor de voorwaarden. Even als voorbeeld: u heeft plek voor 10 zonnepanelen. De maandelijkse kosten voor aflossing en rente zijn dan 50,- euro. Deze 50 euro bespaart u per maand aan energie. Conclusie: uw extra kosten zijn 0 euro.

ZonDeventer heeft ook een heel goede brochure gemaakt met algemene informatie over de werking van zonnepanelen:

http://www.zondeventer.nl/files/ZON%20DEVENTER%20leidraad%20rel.6.0.pdf

Het programma van 4 maart is van de  website www.zondeventer.nl te downloaden. Wilt u snel een indicatie of uw huis geschikt is voor zonnepanelen. Kijk dan op de zonnekaart van Deventer en zoom in op uw eigen woning:
http://www.zondeventer.nl/pages/138066/Zonnekaart_Deventer.html

Over Duurzaam Diepenveen

De site van Duurzaam Diepenveen wordt beheerd door Matthijs Tijl.

Geplaatst op 14 februari 2014, in Algemene info. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: