Open huizen route op 17 mei 2014 (13-17 uur):

Op zaterdag 17 mei (13-17 uur) organiseert Duurzaam Diepenveen ’s-middags weer een open huizen route langs een vijftal woningen in Diepenveen waar uiteenlopende maatregelen zijn getroffen op gebied van duurzaamheid. Het gaat dan om zonnepanelen, isolatie, groen dak, regenwaterafkoppeling, etc.   Wil je een volgend jaar je huis ook openstellen meldt dat dan bij ons.

De bedoeling is dat je uit de eerste hand informatie krijgt van dorpsgenoten en kunt vragen hoe een en ander in zijn werk is gegaan en of er nog tips zijn als je zelf ook wilt gaan investeren in je huis. De tijd is gunstig door de subsidies op isolatie en de collectieve actie in Deventer, mogelijke duurzaamheidsleningen, de tijdelijk lagere BTW voor onderhoud, de gedaalde prijzen van zonnepanelen en de (tijdelijke?) mogelijkheid om BTW op zonnepanelen terug te vragen bij de belastingdienst. Op onze website is er later in mei 2014 meer over te lezen.

Over Duurzaam Diepenveen

De site van Duurzaam Diepenveen wordt beheerd door Matthijs Tijl.

Geplaatst op 6 mei 2014, in Algemene info. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: