Lentefair 2012 zeer geslaagd

Kraam Duurzaam Diepenveen op lentefair Diepenveen 2012

Kraam Duurzaam Diepenveen op lentefair Diepenveen 2012. Van links naar rechts: energieadviseur Ron Stet uit Deventer, energieadviseur Henk Kasper uit Diepenveen, Fokko Wedda en Koos Visscher (beiden lid van de taakgroep Duurzaam Diepenveen) en burgemeester Andries Heidema die wordt bijgepraat over isolatiemaatregelen bij woningen. Niet op de foto: energieadviseur Ben Dull uit Deventer. Foto Harry Mulder

Duurzaam Diepenveen had een stand op de lentefair op 19 mei. Bijna permanent stonden er groepjes mensen voor de kraam (soms wel 3 – 4 groepjes) te praten met één van de kraambewoners. Bijna iedereen kende onze folder; dat heeft dus uitstekend gewerkt. De lentefair zelf was ook een groot succes. Het mooie heeft daar zeker een handje mee geholpen.

Over Duurzaam Diepenveen

De site van Duurzaam Diepenveen wordt beheerd door Matthijs Tijl.

Geplaatst op 20 mei 2012, in Algemene info. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: