Open huizen route 13 april 2013

Open huizenroute in Diepenveen over duurzame maatregelen in hun woningen

Duurzaam Diepenveen organiseert op zaterdag13 april 2013 ’s middags een duurzame open huizen. Startpunten zijn Wechelerweg 27, Burgemeester Arriënsweg 15 of Veldkampweg 5 in Diepenveen. . ‘s Middags van 13.30 tot 16.30 uur kunnen vijf woningen in Diepenveen bezocht worden waarvan de bewoners vol overtuiging hebben geïnvesteerd in zonnepanelen, diverse isolatiemaatregelen, luchtbehandeling, regenwaterafkoppeling, leemkachels, etc. Belangeloos geven zij u informatie over hun ervaringen. Op twee locaties zijn de energieadviseurs Ron Stet (Coen Doen) en Ben Dull (Energie in actie) aanwezig om gerichte vragen te beantwoorden. Op de website staat waar zij te bereiken zijn.

Route

De route is gefolderd in delen van het dorp Diepenveen en ligt bij enkele winkels en bedrijven op de toonbank. Ook in de pers zal er in de week voor 13 april op worden ingegaan. Op het adres Wechelerweg 27 is ook iemand van de organisatie van Duurzaam Diepenveen aanwezig. U kunt daar vragen stellen over onze organisatie of bespreken wat u zelf kunt doen samen met ons. Wij zoeken nog versterking en goede ideeën zijn altijd welkom.

Energieadviseurs

Op het adres Veldkampweg houdt energieadviseur Ben Dull zitting. Hij heeft de bewoners van dit huis geadviseerd bij de vele maatregelen bij de totale renovatie van de woning in 2012. Op het adres Burgemeester Arriënsweg 15 is energieadviseur Ron Stet (Coen Doen) aanwezig om u te informeren. Ook dit huis is ingrijpend gerenoveerd en Ron Stet was daarbij adviseur.

Folder

Op de drie genoemde adressen ligt, voor diegenen die de route nog niet hebben, de betreffende folder te wachten.

Over Duurzaam Diepenveen

De site van Duurzaam Diepenveen wordt beheerd door Matthijs Tijl.

Geplaatst op 25 maart 2013, in Algemene info en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: