Open huizen route en Lentefair succesvol verlopen

Duurzaam Diepenveen zit niet stil! Op zaterdag 13 april was er een open huizen route langs vijf woningen in Diepenveen. Op Hemelvaartsdag (9 mei) waren wij present op de Lentefair in de pastorietuin bij de dorpskerk. Aan de open huizenroute is behalve door de woningeigenaren ook meegewerkt door de energieadviseurs Ben Dull, Ron Stet en Vincent Overvelde.

lentefairBij de diverse locaties stelden zo’n 20-50 bezoekers per adres zeer gerichte vragen. Ook op de Lentefair op 9 mei, waar zo’n 1.000 bezoekers waren, was de belangstelling zeer groot en diepgaand. Ondanks steun van de Diepenveense energieadviseur Henk Kasper en van Frans  van der Laan van Zon Deventer was bij onze stand bijna continu sprake van filevorming.

Over Duurzaam Diepenveen

De site van Duurzaam Diepenveen wordt beheerd door Matthijs Tijl.

Geplaatst op 9 juni 2013, in Algemene info. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: