Nationale duurzame huizenroute

Op 26 oktober organiseert Green Choice een nationale open huizenroute langs huizen waar energie wordt opgewekt en/of bespaard. Iedereen kan zich daarvoor opgeven. Zie:  http://www.greenchoice.nl/thuis/acties-van-greenchoice/DuurzameHuizenroute  Duurzaam Diepenveen zal bekijken of we hier bij aan kunnen haken.

huizenrouteIedereen die zijn huis duurzamer wil maken, krijgt die dag de kans om met eigen ogen te zien hoe een ander in de buurt dat doet. En waar kun je dan beter zijn dan in de huizen van deze mensen zelf? Een aanrader voor iedereen die zich wil oriënteren op duurzaam en energiezuinig wonen. Het is voor het eerst dat de duurzame huizenroute landelijk wordt georganiseerd. Wie zijn of haar duurzame deur wil openen kan zich de komende maanden aanmelden via www.duurzamehuizenroute.nl

In 2011 en 2012 is op de Veluwe al met succes een duurzame huizenroute georganiseerd. In samenwerking met Greenchoice besloot organisator Majada Projectmanagement om de route door heel Nederland te organiseren. De doelstellingen van de Nationale Duurzame Huizenroute, namelijk energiebesparing en het opwekken van duurzame energie, sluiten volledig aan bij de visie en missie van Greenchoice. “Het is mooi als mensen zelf initiatief nemen om elkaar op weg te helpen door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen op het gebied van energiebewust bouwen en wonen. Dit ondersteunen we als duurzame energieleverancier van harte.”

Over Duurzaam Diepenveen

De site van Duurzaam Diepenveen wordt beheerd door Matthijs Tijl.

Geplaatst op 9 juni 2013, in Algemene info. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: