Elektrische fiets in Diepenveen: E-bike show 10, 11 en 12 april

Sinds oktober 2014 is onze lokale fietsenzaak Lammertink Tweewielers gevestigd aan de nieuwe locatie, Dorpsstraat 4. Wij vroegen John Lammertink naar de nieuwe ontwikkelingen op zijn vakgebied: “De tijd van het ´gewone fietsen” is langzaam aan het verdwijnen, de E-bike neemt steeds meer de overhand. Er zijn veel verschillende modellen: voorwiel motor, midden motor en de achterwiel motor. e-bikesVooral de midden-motor neemt een grote vlucht. Het grote voordeel van dit type e-bike is dat de motor in het midden van de fiets zit wat dus zorgt voor een zeer goede stabiliteit. Ook de accu’s van de fietsen worden steeds compacter en de actieradius gaat meer en meer omhoog.
Bij Lammertink Tweewielers in Diepenveen zijn we erg druk om alle ontwikkelingen omtrent de E-bikes bij te houden. Onze vaste monteur Max volgt alle cursussen die er zo’n beetje zijn om ervoor te zorgen dat uw E-bike bij ons in goede handen is. In het weekend van 10, 11 en 12 April houden we bij Lammertink Tweewielers een voorjaars show waarbij van verschillende merken extra E-bikes aanwezig zijn om te testen.”

Over Duurzaam Diepenveen

De site van Duurzaam Diepenveen wordt beheerd door Matthijs Tijl.

Geplaatst op 21 maart 2015, in Algemene info. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: