Ontmoet Duurzaam Diepenveen in Diepenveen

Op 14 mei (Hemelvaartsdag) staan wij weer met een informatiekraam op de Lentefair in Diepenveen. Als wij het kunnen bemensen, staan we mogelijk (deels) ook op de streekmarkt die elke laatste zaterdag van de maand in Diepenveen weer gaat komen. Als u ons wilt helpen met de bemensing van een kraam: graag! Neem contact op met ons.

Maar wilt u nu al iets weten over zonnepanelen, isolatie van woningen, of iets anders op het terrein van duurzaamheid. Mail ons en u krijgt een reactie. Ook kunnen we u in contact brengen met huiseigenaren die u uit eigen ervaring kunnen informeren over hun duurzame investeringen.

Over Duurzaam Diepenveen

De site van Duurzaam Diepenveen wordt beheerd door Matthijs Tijl.

Geplaatst op 21 maart 2015, in Algemene info. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: