Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE), tegemoetkoming voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels.

De Nederlandse overheid wil stimuleren dat wij onze huizen minder door gas en meer door duurzame warmte verwarmen. Zodat er energie bespaard en minder CO2 uitgestoten wordt.
Per 1 januari 2016 is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers de regeling Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) in het leven geroepen.
De ISDE is een meerjarige regeling die tot 31 december 2020 loopt en waar vooraf per subsidiejaar het budget bekend gemaakt wordt. Voor 2016 is er 70 miljoen euro beschikbaar.
Als het aan te schaffen toestel aan de eisen voldoet en aan de overige voorwaarden wordt voldaan, kunt u met de ISDE een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en palletkachels. Voor een gedetailleerde uiteenzetting van de ISDE verwijzen wij graag naar: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie

Over Duurzaam Diepenveen

De site van Duurzaam Diepenveen wordt beheerd door Matthijs Tijl.

Geplaatst op 13 maart 2016, in Algemene info. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: