Autodelen

Wel eens een auto nodig, maar zelf geen auto? Er zijn diverse opties. Green Wheels heeft inmiddels 6 auto’s in Deventer. My wheels (en ook Snapp Car)  is een systeem van verhuur en huur tussen particulieren onderling.

autodelen-originalBij My Wheels kun je dus ook andere typen auto’s huren dan de standaardtypen van Green Wheels. De essentie van systemen als Snapp car en My Wheels is dat risico’s van verhuur (zoals de autoverzekering) goed worden geregeld in belang van huurder en verhuurder. Snapp Car rolt uit vanuit het westen des lands. My Wheels heeft ook een aanbod van auto’s uit de buurt (met name Zutphen, maar ook Apeldoorn en zelfs Deventer en Diepenveen). Feit blijft dat auto’s duur in gebruik zijn o.a. door belasting, onderhoud  en benzine. Part-time gebruik is echter goedkoper dan permanent grotendeels stil laten staan van een eigen auto. Op de website van Duurzaam Diepenveen is verder ingegaan op autodelen.

Over Duurzaam Diepenveen

De site van Duurzaam Diepenveen wordt beheerd door Matthijs Tijl.

Geplaatst op 9 juni 2013, in Mobiliteit. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: